Cautare

19710 de rezultate pentru "cum se comandatv fox" (3.65 secunde)
Fiscul nu prea stie cum vor fi verificate averile persoanelor fizice, cum vor fi selectati bogatasii si nici daca averea facuta "la negru"
Cand sunt buni, cand rai, azi se jura ca n-are intelegeri cu mogulii, maine bate palma cu ei. ... Denunta dictatura, dar se poarta in partid ca un mic satrap. ... O fi croita pe zece ani, dar se poate destrama cat ai zice Crin. ... Se agita, dar nu munceste.
Atribuirea mandatelor De prezentare parlamentara a PSD si PNL (la care se adauga PC) va depinde in principal viitorul guvern, iata de ce vom simula, plecand de la unele sondaje de opinie, cum va arata Parlamentul dupa alegerile generale din 2012 pentru membrii social-democrati si liberali, pe diferite scenarii de lucru.
Presedintele scos din Nationala pentru abateri in cantonament Multi politicieni isi bat capul cum sa-l scoata pe Basescu din functie. ... Pe atunci, pe aici se chinuiau niste fraieri sa ma suspende.
Si daca se remaniaza guvernul se modifica problema pensiilor? ... Eventual el are o imagine buna, din ce in ce mai buna, si pare un fel de Sfantul Duh care pluteste pe deasupra problemelor, eventual ii vine si ideea sa candideze cum a candidat atunci.
(continuare) - Cum apreciati ca a gestionat PDL, Puterea in general, aceasta criza politica? ... "O fi spus ce o fi spus pe blog, dar in niciun caz aceea nu e pozitia partidului, ele se stabilesc in niste intalniri in care se voteaza si se analizeaza".
Sorin Rosca Stanescu) M-am intrebat de cateva ori, si probabil se intreaba toata lumea, de ce romanii nu cunosc rezultatele recensamantului. A fost depus un efort urias pentru ca, dupa 10 ani, sa stim cum stam.
Pentru ca in loc sa fie capabili sa instaleze un Guvern politic al PNL, formand in jurul acestuia o majoritate parlamentara, tot ceea ce a reusit partidul este sa se predea pe altarul unui Guvern asa-zis tehnocrat.
Pana aici toate bune si inghesuite, dar cand te scarpina necuratul si dai mai multa bagare de seama vezi ca lucrurile se apleaca tare a mirare si grozava scranteala.
Cum nu putem rezolva cu impostura, sa rezolvam macar instabilitatea (Autoare: ... Cum nu putem rezolva cu impostura, sa rezolvam macar instabilitatea.
Asa cum am prezentat in numerele anterioare ale cotidianului "Replica”, angajatii Cobra Security - firma care asigura paza Portului Constanta, dau dovada de o incompetenta crasa.
Jocul la Bursa reprezinta, dupa cum vedem cu totii, cheia succesului multor oameni de afaceri si chiar politicieni, care au obtinut venituri considerabile din aceasta afacere.
Astfel, acestea ofera, de exemplu, detalii despre modul cum sa redactezi un CV, o scrisoare de intentie, cum sa te comporti la un interviu, cum sa te comporti in prima zi de serviciu.
Acum o saptamana, aflat intr-o vizita la Craiova, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit cu oamenii de afaceri locali, carora le-a povestit cum a fost umilit la ghisee de functionare. ... Ca si cum, daca se introduce acciza, va fi una diferita pe soiuri de vin.
Mi se pare incorect", a spus Oana, o locuitoare a Craiovei care are un credit de nevoi personale. ... "Mi-au dat un nou desfasurator, cum prevede legea, dar am constatat ca mi-a crescut rata cu sase lei.
Da‘ de la Lasca, de la Cuca Macaii, cum vin procesele verbale computerizat, iubita mea? ... Cum, iubita mea? ... De la Lasca, cum, sau Cuca Macaii, cum se transmite, iubita, prin computer? ... Pai, cum transmiti si la Statistica. ... Pai, bine, dar totusi li se transmit.
S-a discutat despre cum dialogul dintre cei doi releva viziunea pe care omul de afaceri o are despre independenta editoriala si despre structura unui grup de presa. ... A fost, bine, o oaste imensa, dar de stransura, exact cum a venit Baiazid peste Mircea cel Batran.
Sediul Sonimpex Serv Com, producatorul Magiunului de prune Topoloveni, se afla intr-un apartament modest, de doua camere, intr-un bloc vechi, la etajul patru, undeva prin Titan.
Oricum Bucurestiul nu a vazut asa ceva, n-avem cum sa dam gres. ... In cautarea formulei potrivite Cand am deschis Atelierul acum 5 ani, l-am deschis ca si spatiu expozitional de arta stradala, iar pentru un spatiu expozitional e mai dificil sa se sustina.
Anul Calului de Lemn, a carui culoare este fie albastru, fie verde, incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015. Anul se preconizeaza a fi anul victoriilor fulgeratoare, al deciziilor luate rapid, fara amanare, dar si al aventurilor neasteptate si al iubirilor pasionale.
google-analytics.com